Elcigg & Vape

Byt till elcigaretter!

​När du vill sluta röka är det klokt att byta till elcigaretter, detta ökar nämligen dina chanser för att du ska lyckas och fimpa ciggen en gång för alla. Anledningen till att det fungerar är för att elcigaretter fortfarande innehåller nikotin, om du vill att de ska göra det. Det finns e-liquid med olika typer av nivåer av nikotin och du kan därmed långsamt dra ned på nikotinet på ett mer naturligt sätt, samtidigt som du säger hejdå till alla de skadliga ämnen som finns i tobak. Det har aldrig varit så enkelt att sluta förut. Gå in på e cigaretter pris för att hitta ecigg till de allra bästa priserna. 

Det kostar en liten slant att komma igång, men när du väl är igång med dina ecigg är det näst intill gratis och fördelarna är enormt många, det är anledningen till att många som vill sluta lyckas med ecigg.

Ta beslutet redan idag

När det är dags för dig att sluta är det viktigt att du är motiverad och har bestämt dig. Det är mycket enklare att börja röka än det är att sluta och det är sällan ett lika genomtänkt beslut. Många räknar inte med vilket beroende man faktiskt har av cigaretter innan dess att man inte vill röka längre. Du kanske är en av dem som har testat många gånger men aldrig har lyckats med att sluta. 

Då ska du se till att testa ecigg, oavsett om du vill fortsätta röka ecigg för att du gillar känslan och nikotinet eller inte så är detta ett bättre alternativ. Du får inte längre i dig alla gifter som finns i tobak och utsätter inte längre omgivningen för passiv rökning, samtidigt är det billigare och du kommer att få alla de fördelar som kommer med att sluta. Därför måste du testa ecigg som alternativ.​